Stephanie Verhoeven

Testimonials

“Het fijne van Core Process therapie vind ik dat niet de therapeut iets doet maar dat ze mij begeleidt in het ontdekken van hoe dingen voor mij werken, hoe de dingen in mijn leven spelen, hoe ik het voel in mijn lichaam, wat ik wil doen, wat ik kan doen, hoe ik kan oefenen. Dit zorgt dat ik onafhankelijk blijf. Het is niet makkelijk, het is hard werken maar de prijs is het waard. Nu ben ik trots dat ik het heb volgehouden en door heb gezet op moeilijke momenten.
Client

“I’m delighted to recommend warmly my good friend Stephanie as a skilled, kind and wise therapist. She brings much experience and training to this work, as well as many years of practice and study in the Buddhist tradition. She is thus a very suitable therapist for people wishing to complement and deepen their Dharma practice through contemplative psychotherapy.”
Chris Cullen, Core Faculty teacher at Bodhi College

“Ik ben er achter gekomen dat er veel meer te ontdekken is dan ik van te voren voor mogelijk had gehouden. Dat mijn lichaam me veel te vertellen heeft. Ik heb geleerd om op een dieper niveau in contact te komen met mijn lichaam, hierdoor kan ik beter voor mezelf zorgen. Ik heb geleerd om dingen niet weg te stoppen maar om ze aan te gaan, hoe gek of onduidelijk ze ook zijn. Ik besteedde nooit aandacht aan deze emoties waardoor ze me gingen blokkeren. Nu herken ik ze en kan ik er iets mee.”
Client

“Voor de therapie dacht ik dat ik wist wie ik was, waar ik voor sta, hoe ik over dingen denk, wat ik belangrijk vind enz. Ik heb echter gemerkt dat er meer is dan dat, dat er een diepere laag is die net zo goed bepaald wie je bent. Of misschien nog wel meer, want je bent je er meestal niet bewust van. Tijdens de therapie ben ik in contact gekomen met die diepere lagen, de onderstroom. Door daar aandacht aan te geven komen deze gedeelten meer naar de bovenstroom zodat ik uiteindelijk meer in balans ben.”
Client