Procedure en contact

Je kunt met mij in contact komen door te mailen of te bellen voor het maken van een kennismakingsafspraak. In dit gesprek zullen we spreken over de redenen waarom je gekomen bent, en kan ik je een en ander uitleggen over de manier waarop ik werk en je vragen beantwoorden. Na het gesprek heb je waarschijnlijk een idee over hoe het zou kunnen zijn met mij te werken, en of dit goed voor je aanvoelt.

De kennismakingsafspraak kost € 35,- en duurt maximaal een uur.

Na de eerste afspraak nemen we allebei enkele dagen de tijd om te beslissen of we in principe met elkaar zouden willen en kunnen werken. Wanneer we ons contact voortzetten, doen we dit voor een eerste periode van 6 weken. We gebruiken deze periode als een soort ‘proeftijd’. Na 6 weken bekijken we of we voor een langere tijd met elkaar gaan werken. In Core Process-therapie zien de therapeut en cliënt elkaar wekelijks. Sessies duren maximaal een uur.

Deze procedure is zorgzaam en oordeelsvrij. In relatie tot een ander zijn we altijd kwetsbaar. Het is daarom belangrijk om er zo goed mogelijk voor te zorgen dat de basis van onze relatie bestaat uit duidelijkheid en een kans om vertrouwen te ontwikkelen.

Locatie

Mijn praktijkadres is in Mierlo (bij Eindhoven).
Ik ben goed bereikbaar per openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid, dichtbij de praktijkruimte.

Tarief en vergoeding

Mijn tarief is € 85,- per uur.
De zorgverzekeraar vergoedt deze zorg als alternatieve (psychosociale) zorg.

Contact

Stephanie Verhoeven: Mobiel: 06-41838529,  E-mail: stephanie@praktijkfloras.nl

14 + 3 =